Költözik?
Tehertaxit keres?
Hívjon minket!
+36-70-503-09-61
8-20-ig,
hétvégén is
Velünk hosszútávra is tervezhet

Költözik, és költöztetés előtt áll?

Sokan megijednek a költözés szótól, ha éppen előtte állnak. Pedig a költöztetés korántsem annyira ijesztő, mint amilyennek elsőre hangzik. De talán Ön is tart tőle, ha éppen most költözik.

Mivel jár a költöztetés?

KöltöztetésMár az is sok vesződséggel jár, ha csak pár utcával költözik arrébb. Ugyanúgy össze kell csomagolni, és fel kell pakolni mindent. Ha nem is arra a lehetetlenségre vállalkozik, hogy a tetőcsomagtartóra szuszakolja fel a bútorokat, akkor is fel kell rakni mindent a bútorszállító autó platójára.

De még nagyobb előkészületet igényel, ha a város másik végébe, vagy éppen az ország másik részére költözik. Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy mennyi szervezéssel és elintéznivalóval jár, ha külföldre költözik. Ön most éppen milyen messzire szeretne költözni?

A költöztetés sok munkával, és ha lehet ilyet mondani, akkor még ennél is több stresszel jár. A távolságon túl sok egyéb ügyes-bajos dolog is van még 1-1 költözésnél.

Az Ön költözésénél milyen feladatok lesznek?

KöltöztetésA régi helyen mindent gondosan be kell csomagolni, össze kell pakolni. Utána pedig el kell szállítani az új lakásba úgy, hogy még véletlenül se maradjon ott egyetlen holmijuk sem. Ki kell préselni a legnagyobb bútort is az igencsak szűknek tűnő ajtókon, és az összes bútort le kell cipelni a lépcsőházban egészen az autóig. Ha családi házban laknak, akkor is lesz épp elég gondja-baja a bútorok berakodásakor.

De jó lenne, ha nem törne le egyetlen bútornak sem a sarka! Jó lenne az is, ha útközben majd a platón sem törne semmi össze.

Ha úgy dönt, hogy költöztető cégre bízza bútorai szállítását, akkor már jönnek is azonnal a kérdések:

  • Milyen költöztetőre merje rábízni bútorai sérülésmentes szállítását?
  • Hogyan oldható ez meg?
  • Melyik költöztető cégnél nem jelent ez majd gondot?
  • Vajon mennyibe kerül a költöztetés?

Ha jól választott költöztetőt, és végre meg fognak érkezni az új otthonukba, akkor még koránt sincs végre a tortúrának. Akkor kezdődik még csak a neheze. Be kell cipelni mindent az új lakásba, és a lepakolás után kezdődik csak az igazi munka. Ki kell csomagolni, és mindennek megtalálni az új helyét. Nem lesz egyszerű menet az biztos.

Amikor elköltözik, akkor nem egyszerű dologra vállalkozik.