Költözik?
Tehertaxit keres?
Hívjon minket!
+36-70-503-09-61
8-20-ig,
hétvégén is
Velünk hosszútávra is tervezhet

Rólunk

Bakó LászlóCégemet 2016-ban alapítottam azért, hogy hosszútávú, bizalmon alapuló kapcsolatot alakíthassunk ki megrendelőinkkel. Ugyanis cégünk a piacon fiatal, viszont kollégáim tapasztalt, több éves rutinnal rendelkező személyekből állnak, akik konkurens cégekből váltak ki azért, hogy egy jó hangulatú, korrekt költöztető cég tagjai legyenek.

A költöztetés, tehertaxizás és lomtalanítás az életünk részévé vált a mai világban, és elengedhetetlen, hogy ilyenkor olyan személyekre, szakemberekre bízza a teendőket, akik garantálják ezen termékek sérülésmentes, megbízható szállítását. Jól gondolom, hogy ez Önnek is nagyon fontos?

Nagyon fontos még az is, hogy kihangsúlyozzam:

  • nálunk OLCSÓ és fix tarifa van, illetve
  • nincsenek egyéb REJTETT költségek, ráadásul
  • kérésre ingyen fóliázzuk bútorait.

Mégis mi az, amiben mi egy kis plusszt adunk a többi költöztető céggel ellentétben? (H2)

  • Az ingyen fóliázás csak egy kis plusz, de nem ebben vagyunk mások a többi költöztető céggel szemben.
  • Ritka, amikor egy költöztetés olyan formában zajlik le, hogy a megrendelő és a rakodók kellemes hangulatban kezdik el és fejezik be az együtt töltött időt.
  • Régebben sokszor szembesültem én is és kollégáim is azzal, hogy a költöztetők mikor megérkeztek az adott címre ahol a megrendelő várta őket, akkor a költöző kénytelen volt tudomásul venni, hogy nem azt kapta, amire vágyott. Az éppen adott sofőr, vagy rakodó arrogáns viselkedése már önmagában megbélyegezte a cég hírnevét, és ezzel a költöztetés folyamata is nehezebben zajlott, mert ilyenkor már nehéz a többi rakodónak kialakítani a kölcsönösen előnyös kapcsolat bizalmát a megrendelő felé.
  • A mi cégünknél mindenki pontosan tudja mi az, ami Önnek, a megrendelőnek jár. Mi az, amiért Ön a mi költöztető cégünket hívta, és pontosan azt is kapja tőlünk.

Ritka az a cég, aki a megrendelővel annyira egy hullámhosszon van, hogy a költözés, tehertaxizás, lomtalanítás során olyan kapcsolatot alakítanak ki, mintha évek óta ismernék egymást. Munkatársaim erre törekszenek Önnel.

Mit kap Ön a pénzéért cserébe?

Pontos és precíz költöztetés és áruszállítás várja nálunk

  • rejtett költségek nélkül,
  • kedvező áron.

Költözik, és költöztető céget keres? Lomtanalításhoz keres egy megbízható céget?

Ha úgy érzi bizalmat sikerült Önben ébresztenem, akkor hívjon bátran a +36 (70) 503-0961-es telefonszámon reggel 6-tól este 22-ig bármikor, vagy pedig írjon e-mailt nekünk az info@favoritetrans.hu e-mail címre.

Bakó László
Cégvezető